Haberler | TARİHİ BANDOYA KAYMAKAM VE BAŞKANDAN ZİYARET
KASIM
TARİHİ BANDOYA KAYMAKAM VE BAŞKANDAN ZİYARET

Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ve Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran Tire Belediyesi Tarihi Armoni Bandosu'nu ziyaret etti.

Kaymakam Çobanoğlu ve Başkan Duran'a bando ziyaretinde Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Sungurtekin ve Tire Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Duygu Hazırol eşlik etti.

Yıllardır çevre il ve ilçelerde gerçekleştirilen organizasyonlarda ilçemizi başarıyla temsil eden bando çalışanları bu sefer marş ve şarkılarını Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ve Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran için çaldılar.

İlk defa bir kaymakam ve belediye başkanının bandoyu ziyaret ettiğini söyleyen Bando şefi Turgut Asma "Bugün bizler için çok güzel bir gün. Protokol büyüklerimiz bizleri ziyaret ederek onurlandırdılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin Diğer Fotoğrafları
İletişim Merkezi : 0(232) 512 10 59