Haberler | CAN DOSTLARA ZİYARET
EKİM
CAN DOSTLARA ZİYARET

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, çocuklar ile birlikte Tire Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.  Barınağı ziyatet eden çocuklar Başkan amcaları ile can dostlarımızı sevdi, onlarla ilgilenerek keyifli bir zaman geçirmiş oldu.

İnşaat çalışmaları ile ilgili barınak çalışanlarından bilgi alan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran çocuklara hediye vermeyi de ihmal etmedi.  Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Duran 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde sevgili çocuklarımızla, bizlere emanet olan candostlarımızı ziyaret ettik, onlara sevgi aşıladık, hediyelerini takdim ettik" dedi.

Başkan Duran konuşmasında ayrıca "Bir kap mama, bir kap su, bir sevgi dolu bakışı çok görmeyelim. Sevmekten, dokunmaktan, onlarla konuşmaktan kaçınmayalım" diyerek vatandaşlarımızı can dostlarımıza sahip çıkmaya davet etti.

Haberin Diğer Fotoğrafları
İletişim Merkezi : 0(232) 512 10 59