Haberler | BÖYLE OLUR KÖY DAYANIŞMASI
AĞUSTOS
BÖYLE OLUR KÖY DAYANIŞMASI

Akmescit Köyü sakinleri dayanışmanın en güzel örneklerinden birini sergiledi.

Akmescit sakinleri metruk binanın yıkımını gerçekleştirmek için gelen Tire Belediyesi ekipleri köy içi yolların dar olması nedeniyle zorluk yaşayınca yardıma koştu.

Metruk binanın yıkımı sonrası molozları kaldırmak için Belediye araçlarının alana girememesinden dolayı seferber olan köy sakinleri kendi traktörleri ile molozları taşıdı.

Göreve geldiğinden bu yana ilçe merkezi ve köylerde bulunan metruk binaların görüntü ve sosyal kirlilik oluşturmasından dolayı yıkımını yaptıran Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran yardımları için Akmescit sakinlerine teşekkür etti. İlçede bulunan metruk binaların yıkımına devam edileceğini söyleyen Başkan Duran "Köydeki metruk binanın ekiplerimiz tarafından yıkılmasının ardından araçlarımızın yolların darlığı nedeniyle alana girememesinden dolayı seferber olup ekiplerimize yardım eden Akmescit sakinlerine teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin Diğer Fotoğrafları
İletişim Merkezi : 0(232) 512 10 59