Haberler | TİRE'DE KURUM KAZILARI KAPATILIYOR
AĞUSTOS
TİRE'DE KURUM KAZILARI KAPATILIYOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi il ve ilçe belediyelerinin koordineli çalışmasına bir örnek daha gösterdi.

MALZEME BÜYÜKŞEHİRDEN EKİP VE EKİPMAN TİRE BELEDİYESİ'NDEN

İlçenin sorunları için elele veren İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi Sokak ve caddelerde alt yapı firmaları tarafından kazılan bölümleri kapatmaya başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin malzeme verdiği çalışmalarda Tire Belediyesi ekip ve ekipman desteğinde bulunuyor.

Tire Belediyesi ekipleri tarafından ilçe merkezindeki sokak ve caddelerde alt yapı arızası nedeniyle daha önce kazılan bölümler  asfalt yama çalışmalarıyla kapatılıyor.

Tire Belediyesi’nden yapılan açıklamada çalışmaların diğer mahallelerde de yapılacağı belirtilirken ilçemizde hasar gören yollarda bakım, onarım, asfalt yama çalışmalarının sürdürüleceği ifade edildi.

Haberin Diğer Fotoğrafları
İletişim Merkezi : 0(232) 512 10 59