Haberler | BAŞKAN DURAN'DAN FABRİKALARA COVİD -19 ZİYARETİ
AĞUSTOS
BAŞKAN DURAN'DAN FABRİKALARA COVİD -19 ZİYARETİ

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran Tire Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmalara ziyarette bulundu.

İlk olarak Tire Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanı ve Dinamik Isı A.Ş. Genel Müdürü Metin Akdaş’ı ziyaret eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran sırasıyla Boyacıoğulları Ömür Süt Ürünleri Limited Şirketi, Hocam Süt Ürünleri Limited Şirketi ve Kırıkkaya Süt Ürünleri Limited Şirketi'ni ziyaret ederek Covid-19 salgınının iş hayatına etkilerini, bölgemiz sanayisinin sorunlarını ve çözümlerini görüştü.

Firma yetkililerine misafirperverliği için teşekkür eden, aynı zaman Tire Organize Sanayi Bölgesi 2.Başkanlığı görevini de sürdüren Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran "Ekonomik olarak sonuçları ağır olan pandemi sürecini Tire'de birlik ve beraberlik içinde atlatmaya çalıştık. Yeni normalleşme süreci içerisinde de ilçemizde istihdam merkezi konumunda olan işletmelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Haberin Diğer Fotoğrafları
İletişim Merkezi : 0(232) 512 10 59