Haberler | BAŞKAN DURAN BAYRAM BOYUNCA 17 KÖYE ve 1 MERKEZ MAHALLEYE ZİYARETTE BULUNDU
AĞUSTOS
BAŞKAN DURAN BAYRAM BOYUNCA 17 KÖYE ve 1 MERKEZ MAHALLEYE ZİYARETTE BULUNDU

29 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesi "Tire Köyleri sadece seçimden seçime ziyaret edilen yerler olmayacak" diyen Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran her hafta sonu yaptığı köy ziyaretlerinin yanısıra Kurban Bayramında da 17 köy 1 Merkez mahalle ziyareti gerçekleştirdi.

Kurban Bayramının ikinci gününde Büyükkömürcü, Küçükkömürcü, Somak, Dağdere ve Dündarlı Köylerini ziyaret eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, bayramın üçüncü günü Kurşak, Yenioba, Eskioba, Alacalı, Mahmutlar, Turgutlu, Akkayonlu, Karatekke, Derebaşı, Doyranlı Köylerine, dördüncü günde ise Küçükkemerdere, Büyükkemerdere, Kürdüllü, Çiniyeri Köylerine giderek köy sakinleri ile bayramlaştı. Başkan Duran Tire merkezde de Duatepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Bayramın son gününü de ziyaretlerle geçiren Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran "Kurban Bayramı vesilesiyle Küçükkemerdere Köyü muhtarımız Neşeli Baydemir, Kürdüllü Köyü muhtarımız Hüseyin Gacar, Çiniyeri Köyü muhtarımız Raşit Etçi, Büyükkemerdere Köyü muhtarımız Süleyman Aksu ve Duatepe Mahalle muhtarımız Muharrem Ötegen ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik, bayramlarını kutladık, hepsine teşekkür ediyorum " dedi.

Haberin Diğer Fotoğrafları
İletişim Merkezi : 0(232) 512 10 59