Haberler | BAŞKAN DURAN KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
AĞUSTOS
BAŞKAN DURAN KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran Kurban Bayramı için köy ziyaretlerine devam ediyor.

Kurban Bayramının ikinci gününde Büyükkömürcü, Küçükkömürcü, Somak, Dağdere ve Dündarlı Köylerini ziyaret eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, bayramın üçüncü günü Kurşak, Yenioba, Eskioba, Alacalı, Mahmutlar, Turgutlu, Akkayonlu, Karatekke, Derebaşı, Doyranlı Köylerine giderek muhtarlar ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramın üçüncü gününde de ziyaretlerine devam ettiğini belirten Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran "Kurban Bayramı vesilesiyle Kurşak Köyü muhtarımız Bülent Aksoy, Yenioba Köyü muhtarımız Ahmet Sunel, Alacalı Köyü muhtarımız Erol Caner, Eskioba Köyü muhtarımız Ergün Bayır, Mahmutlar Köyü muhtarımız Çetin Karadiş, Turgutlu Köyü muhtarımız Ali Turgut, Akkoyunlu Köyü muhtarımız Mesut Şenol ve Karateke Köyü muhtarımız Erkan Tutkaç, Derebaşı Köyü muhtarımız İbrahim Şentürk, Doranlı Köyü muhtarımız Bekir Yantut ve kıymetli köy halkımızı ziyaret ederek, bayramlarını tebrik ettik" diyerek yakın ilgi ve alakaları için muhtarlar ve köy sakinlerine teşekkür ettiğini ifade etti.

Haberin Diğer Fotoğrafları
İletişim Merkezi : 0(232) 512 10 59