Haberler | TİRE’DE BAYRAM TEMİZLİĞİ YAPILDI
MAYIS
TİRE’DE BAYRAM TEMİZLİĞİ YAPILDI

Tire Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bayram temizliği yaptı.

Ekipler yoğun mesai yaparak Tire sokakları ve parklarını bayram için tertemiz ve bakımlı hale getirdi.

BAŞKAN DURAN TİRE'Yİ SANKİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI YOKMUŞ GİBİ BAYRAMA HAZIRLADIK

Korona virüs tedbirleri kapsamında bu bayram sokaklarımızda meydanlarda ve parklarda olamayacağımızı ifade eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran "Bizler Tire Belediyesi olarak sanki parklarda çocuklarımız oynayacakmış, sokaklarda ailemizle yürüyecekmişiz, meydanlarda dost ve akrabalarımızla buluşacakmışız gibi  bayram temizliğimizi tamamladık" dedi. Başkan Duran görevini eksiksiz yerine getiren Belediye çalışanlarına teşekkür edip "Allah onlardan razı olsun, ayaklarına taş değdirmesin" dedi.

Haberin Diğer Fotoğrafları
İletişim Merkezi : 0(232) 512 10 59