Haberler | BAŞKAN DURAN HALKIMIZA EVDEKAL ÇAĞRISI YAPTI
MART
BAŞKAN DURAN HALKIMIZA EVDEKAL ÇAĞRISI YAPTI

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle Tireli vatandaşlara evde kal çağrısı yaptı.

Başkan Duran Tire Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı dezenfektasyon ekibi ile "Biz sizin için çalışıyoruz, siz de bizim için lütfen evde kalınız" yazılı dövizlerle birlikte fotoğraf çektirdi.

Bu virüsten korunmak için ilk önlemin evde kalmak olduğunu hatırlatan Başkan Duran Tireli halkımızdan rica ediyorum evde kalalım" dedi.

Korona virüsü tehdidi başladığından bu yana belediye olarak parklar, mesire alanları, ortak kullanım yerleri, camiler ve okulları dezenfekte ettiklerini de sözlerine ekleyen Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran daha önce kronik rahatsızlık yaşayan, hamile ve 65 yaş üstü vatandaşlarımız için çağrıda bulunmuştum şimdi de tüm vatandaşlarımıza rica ediyorum mecburi olarak işimiz olmadığı sürece lütfen evimizden çıkmayalım. Çıktığımız zamanda da kimseyle temas etmeyelim" dedi.

Haberin Diğer Fotoğrafları
İletişim Merkezi : 0(232) 512 10 59