Haberler | VEFA KOORDİNASYON GRUBU ÇALIŞMALARA BAŞLADI
MART
VEFA KOORDİNASYON GRUBU ÇALIŞMALARA BAŞLADI

22.03.2020 tarihinde Tire Kaymakam Fatih Çobanoğlu Başkanlığında "Korona Virüs" Tedbirleri Kapsamında yapılan toplantıda oluşturulan Tire Belediyesi'nin de yer aldığı "Vefa Koordinasyon Grubu" çalışmalara başladı.

Tire Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlık yaşayan vatandaşlara getirilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kimsesi bulunmayan vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılama görevine bugün itibariyle başladı.

Ekipler, Sokağa çıkması kısıtlanan, tek başına yaşayan ve herhangi bir yakını olmayan 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların zorunlu temel ihtiyaçları için Toplukonut içerisinde yer alan pazardan alışveriş yapıp, aş evinde yapılan yemekleri adreslerine teslim etti.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran " Sayın Kaymakamımız başkanlığında oluşturulan Vefa Koordinasyon Grubu'nda aldığımız kararla ilçemizde dışarı çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üzeri kimsesiz vatandaşlarımızın tesbiti yapıldıktan sonra onlar için Zabıta memurlarımız istek ve ihtiyaçlarını karşıladı. Korona virüsü tehditi ortadan kalkana kadar vatandaşlarımızın istekleri için yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Haberin Diğer Fotoğrafları
İletişim Merkezi : 0(232) 512 10 59