Haberler | YÜCEL ÖZEN UNUTULMADI
MART
YÜCEL ÖZEN UNUTULMADI

BAŞKAN DURAN ÖZEN'İN KABRİNİ ZİYARET ETTİ

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran geçtiğimiz yıl vefat eden Yücel Özen'i unutmadı.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran geçtiğimiz yıl ölümüyle Tire siyasetini yasa boğan Yücel Özen'in kabrini ziyaret ederek dua okudu. Başkan Duran'a Tire Belediye Başkan yardımcısı Halil Doğukan Eroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi Tire Gençlik Kolları üyeleri de eşlik etti.

Rahmetli Yücel Özen ile ilgili açıklama da yapan Başkan Duran "Kendisi hem ağabeyimiz hem de Millet İttifakı çatısı altında 1. sıra Belediye Meclis üyesi adayımızdı. Amansız hastalığı ve zamansız ölümü ile hepimizi yasa boğdu.Kendisini hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. İsmini ilçemizde yaşatmak için yeni yaptığımız bir parka adını vermiştik. Aslında bugün sevenlerinin katılımı ile parkımızın açılışını yapacaktık. Corona virüsü tedbirleri nedeniyle açılışı ertelemek zorunda kaldık. İnşallah ileri bir tarihte parkımızın açılışını yapacağız ve Yücel Ağabeyimizin adını ilelebet Tire'de yaşatacağız" dedi.

Haberin Diğer Fotoğrafları
İletişim Merkezi : 0(232) 512 10 59