Haberler | TİRE PROTOKOLÜ ÖĞRENCİLERLE KİTAP OKUDU
ŞUBAT
TİRE PROTOKOLÜ ÖĞRENCİLERLE KİTAP OKUDU

Tire Protokolü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilere kitap okuma farkındalığı yaratmak, okumayı sevdirmek amacıyla düzenlenen “Bugün Birlikte Okuyalım” okuma etkinliğinde Kurtuluş İlkokulu ve 4 Eylül İlkokulu'nda öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Birlikte Okuyalım projesi kapsamında Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Sungurtekin, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Murat Kaptan,Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Saadet Şengök öğrencilerle bir araya geldi.

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu "Kitap okuma öğrencilerimiz için bir ders ya da görev değil ömür boyu alışkanlık haline getirmeleri gereken bir etkinliktir" dedi.

Öğrenciler ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ise " Böyle anlamlı bir etkinlikte öğrencilerimizin yanında olup, onlarla aynı sıraları paylaşıp kitap okuduk. Kitap okuma alışkanlığını kazandırma konusunda kendilerine örnek olmak istedik" dedi. Başkan Duran etkinlikte emeği geçen idareci ve öğretmenlere de teşekkür etti.

Etkinlikte ilçe protokolü öğrencilere kitap hediye etti.

Haberin Diğer Fotoğrafları
İletişim Merkezi : 0(232) 512 10 59