KASIM
ÇIRAY'DAN BAŞKAN DURAN'A ZİYARET

İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı, İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ı makamında ziyaret etti.

İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Kadir Çetin ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette Aytun Çıray'ı yalnız bırakmadı.

İYİLİK HAREKETİ TİRE'DEN TÜM TÜRKİYE'YE YAYILACAK

Ülke ve yerel gündemin konuşulduğu ziyarette İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı Aytun Çıray Doğru Yol Partisi yıllarını hatırlatarak "DYP ilk kurulduğunda Tire'de yerelde iktidar olmuştuk. İYİ Parti olarak da Tire'de Salih Atakan Duran Başkanımızla bu başarıyı yakaladık. İnşallah bu iyilik hareketi Tire'den tüm Türkiye'ye yayılacak " dedi.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran da ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek vekilimiz ne zaman ihtiyacımız olsa rahatlıkla ulaşabildiğimiz biri. Ziyareti için teşekkür ederim, kendisini her zaman ağırlamak isteriz dedi.

Haberin Diğer Fotoğrafları