Haberler | TİRE’DE, MÜZİK ÖĞRETMENLERİNDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ
KASIM
TİRE’DE, MÜZİK ÖĞRETMENLERİNDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Tire Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen programda, Tire’de görev yapan müzik öğretmenleri söylemiş oldukları şarkılarla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Düzenlenen etkinliğe Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Tire Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, öğretmenler ve çok sayıda Tireli vatandaş katılım gösterdi.

Programda müzik öğretmenlerinin oluşturduğu saz ekibiyle birlikte koro eşliğinde yapılan müzik dinletisi dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren programda öğretmenlerin seslendirdiği duygusal ve eğlenceli şarkılar dinleyicilerden tam not aldı.

Gecenin sonunda Tire Kaymakamı Çobanoğlu ve Belediye Başkanı Duran yapmış oldukları konuşmalarda yaşanan bu güzel geceyi organize eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse’ye ve müzik dinletisini sunan müzik öğretmenlerine teşekkür edip plaket verdiler.

Haberin Diğer Fotoğrafları
İletişim Merkezi : 0(232) 512 10 59