Tire Stadı’nda Çimlendirme Çalışmaları Başladı

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in girişimleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi’nin işbirliğiyle UEFA standartlarında inşa edilen 15 bin seyirci kapasiteli Tire Stadında sona yaklaşılıyor.

55 Milyona mal olan, %75’i İzmir, %25’i Tire Belediyesi tarafından karşılanan UEFA standartlarındaki stadyumun betonarme imalatları tamamlandı. kuzey, güney ve batı kale arkası tribünleri tamamlanırken, doğu kale arkası bölümlerdeki çatı iskelelerinin montajı bitirildi. Soyunma ve hakem odaları, medya alanı ve sporcu çıkış tünellerinde PVC kaplama yapıldı. Stat içindeki mekanik tesisat ve elektrik tesisatı da bitirilirken tamamlanan tribünlerde aydınlatma sisteminin ve ses sistemi kurulumu yapıldı.