Tire Belediyesi Yaz Spor Okulu Yüzme Branşında kurs gören öğrenciler kıyasıya yarıştı.

Tire Belediyesi yarı olimpik yüzme havuzunda yapılan yarışmaya Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, eşi Necibe Duran, Tire Belediyesi Spor İşleri Müdürü Fırat Rıza Cihan, eğitmenler ve öğrenci velileri katıldı. 40 sporcunun 15 farklı kategoride yer aldığı yüzme yarışmasında dereceye girenlere madalyalarını Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, eşi Necibe Duran, Spor İşleri Müdürü Fırat Rıza

40 sporcunun 15 farklı kategoride yer aldığı yüzme yarışmasında dereceye girenlere madalyalarını Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, eşi Necibe Duran, Spor İşleri Müdürü Fırat Rıza Cihan, Spor Okulları Koordinatörü Kerim Aydoğan Gül, yüzme antrenörleri Deniz Demir, Demet Tekin, Hilal Kireşçi, İzel Tarnı, Ergün Kuş takdim etti.