KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN BAŞKAN DURAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tire Belediye Başkanı Atakan Duran’a ziyaretler devam ediyor. Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Tire Belediye Başkanı Atakan Duran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Duran, Kaymakam Tanrıseven’i belediye hizmet binası önünde karşıladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve Tire Belediye Başkanı Atakan Duran, ilçenin genel sorunları hakkında fikir alış verişinde

Tire Belediye Başkanı Atakan Duran’a ziyaretler devam ediyor.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve Tire Belediye Başkanı Atakan Duran, ilçenin genel sorunları hakkında fikir alış verişinde bulundu. Belediye Başkanı Duran ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür etti. Kaymakam Tanrıseven, Başkan Duran’a görevinde başarılar diledi.