Minikler Tiyatroyla Büyülendi

35. İzmir Uluslar arası Tiyatro Günleri kapsamında ilçemiz geçtiğimiz hafta sonu bir kukla tiyatrosunu ağırladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Tiyatro Büyü ekibinin sunumuyla gerçekleşen etkinlik özellikle minik seyirciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Çocuklara özellikle hayal dünyasının kapılarını aralayan, onları empati kurmaya yönelten “Bay Minik” oyunuyla çocuklar tiyatro sanatının yanında kukla sanatını da izleme şansı buldular. Oyunun sonunda bol alkışlarıyla beğenilerini ifade eden minikler salondan mutlu ayrıldılar. Gösteri sonunda sahneye çıkan Tire Belediyesi Tiyatro Topluluğu eğitmeni Dündar Taşal:”İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ve Tiyatro Büyü Ekibi’ne teşekkür ediyorum. Bu oyunu pür dikkat izleyen siz miniklere de ayrıca teşekkür ediyorum ve görüyorum ki Tire’de bir tiyatro kültürünün oluşması siz değerli seyircilerimizin salonumuzu doldurması ile artarak devam edecektir. Sanat dolu günlerde buluşmak dileğiyle.” dedi.