Tire Belediyesi Vatandaşlara Daha İyi Hizmet Vermek İçin Personeline Hizmet İçi Eğitim Verdi

Ege Belediyeler Birliği ve Dokuz Eylül Üniversitesi’nin eğitimde işbirliği protokolü çerçevesinde personelin performansını arttırıcı hizmet içi eğitimlerin ilki, geçtiğimiz gün Tire Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleşti. “Toplantı Yönetimi”, “Zaman Yönetimi” konulu seminere belediyenin tüm personeli katıldı. Seminerde Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Çakır konuşmacı olarak yer aldı. Prof. Özlem Çakır, iş hayatında zamanın verimli kullanılması konusunda bilgiler verirken, zamanın doğru kullanıldığında vatandaşların işlerinin daha kolay ve çabuk görüleceğini ifade etti.

Tire Belediyesi personeli yılsonuna kadar, “İletişim ve Halkla İlişkiler” konusunda ve ” Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi” konusunda iki eğitim daha alacak.