Başkan Çiçek Net Konuştu

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek hakkındaki asılsız iddialar için net konuştu:”Herkes söylediğinin hesabını mahkemede verecek.”

Bilindiği üzere Adalet ve Kalkınma Partili Belediye Meclis üyeleri basına açıklama yaparak Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in akrabalarının bulunduğu arsanın imar durumunda haksız değişiklik yaparak şahsi menfaat sağladığını beyan etmişlerdi. Bunun üzerine açıklama yapan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek: “Ben üç farklı partiden belediye başkanı seçildim ve su an 14.yılın içindeyim. Tireli hemşehrilerim benim neyin altına imza atacağımı iyi bilirler. Benim işim hizmet. Asılsız iddialara cevap vermeye kalksam kendi işimi yapamam. Herkes konuştuğunun hesabını mahkeme önünde verecektir.”dedi.