Tire’de 14591 Öğrenci İçin İlk Ders Zili Çaldı

Tire'de 2017/2018 Eğitim Öğretim Yılı yapılan resmi törenle başladı.

Resmi tören, arazisi Tire Belediyesi tarafından verilen, hayırsever Nefise- İbrahim Çetin’in ilçemize kazandırdığı yeni anaokulunda yapıldı. Yapılan törenle 14591 öğrenci için Tire’de ders zili çalmış oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenin yapıldığı alanın düzenlemesi, masa, sandalye temini, ses düzeninin kurulması Tire Belediyesi tarafından yapıldı. Törende Tire Belediyesi Tarihi Armoni Bandosu da yer aldı. Törene, Tire Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, ilçe protokolü, öğretmen, öğrenciler ve aileleri katıldı.

2017/2018 Eğitim Öğretim yılında konuşma yapan ilçe kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven yeni öğretim yılının ilçemize vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diledi.