Tire Fen Lisesi Ailesi Gölet’te Buluştu

İlçemize fen lisesini kazandıran Atila Çallıoğlu, Tire Fen Lisesi Öğretmenlerini Gölet Restoran'da düzenlediği yemekte ağırladı.

2017/2018 Eğitim Öğretim Yılı için verilen yemeğin onur konuğu ise kendisi de eğitimci olan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'ti.

Yemekte okul idarecisi ve öğretmenlerine konuşma yapan Başkan Çiçek: "Bir ülkenin geleceği öğretmenlerin elindedir. Atila kardeşim bir hayırsever olarak ilçemize fen lisesi kazandırmak istediğinde hiç düşünmeden belediyeye ait yerimizi tahsis ettik ve geçtiğimiz yıl bu okul ilk mezunlarını verdi. En önemli görev siz öğretmenlerde. Sadece eğitimde değil, kültürel ve sosyal alanlarda, spor etkinliklerinde başarılı öğrenciler yetiştirmeliyiz. Bu yüzden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk: ” Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacak.” sözünü söylemiştir.”  diyerek yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.