Karambol Ustaları Birbiriyle Yarıştı

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvada karambol ustaları birbirleriyle yarıştı.

Düzenlenen turnuvada dereceye girenler ödüllerini Tire Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler'in elinden aldı. Belediye olarak karambol turnuvasının her yıl yaptıklarını belirten Önler: ''İlçemizin düşman işgalinden kurtuluş etkinliklerinde farklı organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz. Bunlardan biri de karambol turnuvası. Böylelikle geçmişi yıllar yıllar öncesine dayanan ve Tire ile özdeşleşen karambol oyununa ve oyuncularına sahip çıkıyoruz. Bu sebeple ben sayın Belediye Başkanımız Tayfur Çiçek'e ve organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.'' dedi.

Karambol turnuvasında Ahmet Çelik birinci, Erkan Cengiz ikinci, Zühtü Yavuz üçüncü oldu.