Yeni Bağlantı Yolu Vatandaşı Mutlu Etti

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek verdiği sözleri tek tek yerine getirmeye devam ediyor.

İlçemiz Paşa Mahallesi’nde bulunan özellikle Salı günleri araç parkı nedeniyle ulaşımda büyük sorun yaşanan Ceritoğlu ve Yıldız Caddelri’nin birbirine bağlayan ara sokağı yaparak sözünü tutan Başkan Çiçek mahalle sakinlerini mutlu etti. İki cadde arasında bulunan özel mülkü satın alarak yıkıp, bağlantı yolunu açtıran Başkan Çiçek bununla da yetinmeyip Yıldız caddesi ve Ceritoğlu Sokak’ta kilit taş çalışması yaptırdı. Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün kısa sürede yaptığı yol ve mevcut yollara kilit taş döşenmesi mahalle sakinlerini mutlu etti.

Mahalle Sakinlerinden Büyük Jest

Yapılan ara yol ve mevcut yollarda bulunan çalışmalar nedeniyle memnuniyetlerini ifade eden mahalle sakinleri sokağın adının Tayfur Çiçek Sokağı olmasını istediler. Küçük Menderes Bölgesi’nde yayın yapan yerel gazeteye mahalle sakinleri adına açıklamalarda bulunan Fikret Kuzulu:’’ Başkanımız bize verdiği sözü tuttu, biz de buna karşılık sokağın adının Tayfur Çiçek olmasını istiyoruz. Yazısını şimdiden yazdık.’’ diyerek teşekkür etti.