Tire Belediyesi’nden Gece Operasyonu

Tire Belediyesi, TEDAŞ, Telekom, İzmir Gaz ve İZSU alt yapı çalışmaları nedeniyle aylardır kazılı hâlde duran ve oluşturduğu toz topraktan dolayı vatandaşın mağdur olduğu Sabunhane Caddesi ve Şen  Sokakta asfalt çalışması yaptı.

Alt yapı konusunda Tire Belediyesi'nin yetki alanında olmamasına rağmen malzeme alımında bulunan ve işlerin hızlandırılmasını sağlayan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek çalışma sonunda Belediye Muhtarlıklar Müdürlüğü,  Fen İşleri Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediye Çalışanlarına teşekkür etti.

EVLERİN TÜM ALT YAPI BAĞLANTILARI TİRE BELEDİYESİ TARAFINDAN KARŞILANDI

Alt yapı çalışmaları sırasında firmaya ait yetkili personel, evlerden alt yapıya yapılacak bağlantıların vatandaşlara ait olduğunu bildirmesi, o bölgede yaşayan vatandaşların dar gelirli olması nedeniyle işler uzun bir süre aksamış bunun üzerine Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek düğmeye basarak işlerini hızlandırmasını sağlamıştı. 90 haneye ait alt yapı bağlantılarını, mahalle sakinlerinin karşılayamayacak olması nedeniyle Başkan Çiçek tüm bağlantıları belediye imkanları ile temin edip,işçiliği de belediye personeline yaptırdı. Bu işin de hızlanmasıyla alt yapısı tamamlanan cadde İzmir Büyükşehir ve Tire Belediyesi ekiplerinde asfaltlandı.

Uzun zamandır polemik konusu olan cadde 28.08.2017 tarihinde gece saat 23.50'de bitirildi.