Tireli İşadamlarından Tire 1922’ye Tam Destek

Tire’nin tanınmış işadamları Tire 1922 için yapılan yardımlaşma ve dayanışma yemeğinde takımımıza destek vermek için birbirleri ile yarıştı.

Tire Gölet Restoran’da Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Emre Davutoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Engin Tetik, Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük ve çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN ÇİÇEK: ‘’HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ.’’

Açılış konuşmasını yapan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek yapımı devam eden Tire Stadı ile ilgili açıklamalarda bulunarak: ‘’Tesisleşme olmadan yakalanan başarılar günü geçiştirir, asıl kalıcı başarıların önünü tesisleşme açar bu yüzden tesisleşmeye önem vererek 15 bin kişilik stadımızı yapıyoruz, az bir zaman sonra hizmete açacağız. Alt yapıya önem veriyoruz, büyük kulüpler küçük yerlerde alt yapı okulları açarken biz tersini yapıp İzmir’de alt yapı okulları açtık ve her yaş kategorisinde genç oyuncularımız zirveye oynuyor, Türkiye şampiyonalarına katılıyor. Bu sene alt yapıdan 2 genç oyuncuyu A takım kadrosuna dâhil ettik. Bir yandan alt yapı, bir yandan da tesisleşme ile sağlam adımlarla hedeflerimize yürüyoruz.’’ diyerek katılım gösteren misafirlerine teşekkür etti.

TANRISEVEN: ‘’ŞEHRİN TÜM DİNAMİKLERİNİ HAREKETE GEÇİRECEĞİZ.’’

Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ise eski bir futbolcu olduğunu ve bu yüzden sporun her zaman içinde olduğunu ifade ederek: ‘’Diyarbakırspor’da kulüp başkanlığı yaptım, Alanya Spor’un Süperlig’e çıkmasında fayda sağladım. Bundan sonra da Tire 1922 için şehrin tüm dinamiklerini harekete geçireceğim. Bu bağlamda özellikle sayın başkanımıza çalışmalarında dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

İŞTE TİRE 1922’YE DESTEKTE BULUNAN KURUM VE KURULUŞLAR

Solmazlar Grup İnşaat - Delikanlı Ticaret - Acemoğlu Öncü Salça - Evliyaoğlu Beton -  Tire Süt Kooperatifi - Namlı Petrol –Bezci Çiftçilik - Aytemiz Petrol - Çağdaş Anadolu Koleji - Kocatürk Koleji - Tirem Yapı - Borbey İnşaat - Çiçek Sürücü Kursu - Tire Otobüs Kooperatifi - Candan Otomativ.