Tire Belediyesi Kadın Danışma Merkezinde Yılsonu Sergisi

Kadınlarımıza psikolojik ve hukuksak destek vermenin yanı sıra sosyal hayata kazandırılmaları amacıyla da hayata geçirilen, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in sosyal sorumluluk projelerinden olan Tire Belediyesi Kadın Danışma Merkezinin kursiyerleri el emeği, göz nuru ürünlerini sergiledi.

Tire Belediyesi Kadın Danışma Merkezi üyelerinin ‘’1 İğne 1000 Emek’’ konseptiyle hazırladığı yılsonu sergisi Tire Belediyesine ait Gülcüoğlu Konaklarında yapıldı. Kadın Danışma Merkezi üyesi kadınlar bir yıl boyunca hazırladıkları basit nakış ürünleri, dekoratif ev aksesuarları, keçe işlemeleri, kırk yama ve özel tasarım elbiselerini bu yıl dördüncüsü düzenlenen sergide Tirelilerle buluşturdu.

Tire Belediyesine ait Gülcüoğlu Konaklarında açılan sergiye Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven, Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in eşi Yüksel Çiçek, Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, Halk Eğitim Müdürü Turhan Eke ve çok sayıda davetli katıldı.  Sergiye katılan davetlilere Tire Belediyesi tarafından ikramlarda bulunuldu.