Tire-Balabanlı Yolunda Sona Yaklaşıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesinin Tire Belediyesi koordinasyonunda, Tire-Ödemiş bağlantısı için kullanılan 9 kilometrelik Balabanlı yolunda yürüttüğü asfaltlama ve genişletme çalışmaları ay sonunda bitiyor.Bir yandan ova yolları diğer yandan asfalta ihtiyacı olan yerleşimlerde sıkı tempoda çalışan ekipler, Tire ve köylerinde de yoğun mesai veriyor. Tire’nin Ödemiş İlçesi ile arasındaki önemli bir bağlantı yolu olarak kullanılan 9 kilometrelik Balabanlı yolu da, hem asfaltlama, hem de genişleme çalışmalarıyla daha kullanışlı hale getirecek. İZBETON yetkililerinden yapılan açıklamada asfaltlama çalışmalarının 7 kilometrelik bölümünün tamamlandığı ifade edilirken, çalışmaların temmuz sonunda bitirilmesini hedefliyor.