Tire’de Asfalt Sezonu Açıldı

Tire Belediyesi asfalt sezonun açılması ile birlikte çalışmalarına hız verdi.

Son dönemlerde ilçe merkezindeki kurum kazıları ile uğraşan Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu çalışmaların ardından cadde ve sokakların asfaltlanmasına başladı. TEDAŞ, İZSU, İZMİRGAZ ve TÜRK TELEKOM firmalarının alt yapı çalışmaları nedeniyle şehir içinde bozulan tüm cadde ve sokakları elden geçiren, tamirat ve asfalt yamama işlerini tamamlayan Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yatırım programına aldığı cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını başlattı. Müdürlük yetkililerinden yapılan açıklamada uzun süreden bu yana kurum kazıları nedeniyle bozulan yollarla uğraşıldığı belirtilirken, halen alt yapı yatırımları devam eden Ortaokul, Fatih ve Sabunhane caddelerinde çalışmaların en kısa sürede tamamlanıp asfalt ve kaldırım çalışmalarına başlanacağı ifade edildi.  Yaz boyunca planlanan tüm cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarının yapılacağını da sözlerine ekleyen müdürlük yetkilileri çalışmalara İhsaniye Mahallesi’nden başladı. Ekipler geçtiğimiz günlerde İhsaniye Mahallesi’nde bulunan İnkilap Caddesi’ni komple asfaltladı.