Tüpak İrtibat Ofisini Açtı

TÜPAK(Tire Üretim ve Pazarlama Kooperatifi) adıyla kurulan ve faaliyete başlayan kooperatif halkımızla daha iyi irtibatta olmak için ofis açtı. İlçemiz toplu konut üstü Halil Çulhaoğlu Caddesi’nde bulunan ofis haftanın 6 günü açık olup vatandaşlarımıza hizmet verecek.

Tire Belediyesi’nin kuruluşu olan TÜPAK, bilindiği üzere faaliyetine yörenin zeytinlerinden toplayarak zeytin ve zeytinyağı üretimine başlamış ve fuarlara katılarak ürünlerinin tanıtımını sağlamış ve ilçe tanıtımına da katkı sağlamıştı. Katıldığı fuarlar sayesinde yurtiçi ve yurt dışından pek çok kesime hitap eden TÜPAK açılan irtibat ofisi ile de Tirelilerin ve çevre il ve ilçelerden gelecek olanların hizmetinde olacak. Kooperatif bünyesinde şu an salamura siyah zeytin, yeşil zeytin, çürütme siyah zeytin, siyah sele zeytini, soğuk sıkım zeytinyağı ve turunç reçeli bulunuyor. Dileyenler bu ürünleri irtibat ofisinden temin edebilecekler.