Tire Zabıtası Fırsatçılara Fırsat Vermiyor

Tire Belediyesi Zabıta Müdürlüğü fırsatçılık yapmak isteyenlere fırsat vermiyor.

Dünyanın en büyük ikinci, Türkiye’nin ise en büyük birinci pazarı olan Tire Salı Pazarı’na gelen işportacılara göz açtırmayan Tire Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, işportacıların mallarına el koyuyorlar. Vatandaşları kandırmaya yönelik faaliyetlerde bulunanların ve vatandaş sağlığını hiçe sayanların ise deyim yerindeyse gözünün yaşına bakmıyorlar. Yasaların onay verdiği en ağır yaptırımları uygulayan Tire Zabıtası son olarak yaptığı operasyonlarda  ‘’merdiven altı’’ diye tabir edilen ve sağlıksız şartlarda üretilen gıdalara ve haşere ile mücadelede kullanıldığı iddia edilen ama hiçbir tesiri olmayan ürünlere el koydular.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tire Belediyesi Zabıta Müdürü Tarık Bolpaça Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in talimatları ile halka hizmete devam ettiklerini, halk sağlığıyla oynayan ve halkı kandırmaya yönelik faaliyetlerde bulunanlara asla göz yumulmayacağını ifade etti.