Tire Belediyesi’nde Dur Durak Yok

Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in talimatlarıyla ilçe genelinde yaptığı çalışmalara hız verdi.

İlçe genelinde faaliyet gösteren İzsu, Tedaş, İzmirgaz ve Türk Telekom firmalarının alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar tek tek elden geçiriliyor. Kurumların yaptığı çalışmalar tamamen kazınarak dolgu malzemesi ile kaplanıp daha sonra ise asfaltlanıyor. Ekipler son olarak ilçenin en uzun caddesi olan ve İzmir yoluna bağlanan İstasyon Caddesi’nde ve şehrin en önemli alanı Cumhuriyet Meydanı’nda çalışma yaptılar. Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği’nin ve Tire Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Zabıta Birimi’nin yol güvenlik önlemi aldığı çalışmada kurum kazıları kapanarak yollar tamamen asfaltlandı.

ŞEHİR MERKEZİNDEKİ 3 ANA CADDE SİL BAŞTAN YENİLENECEK

Sadece kurum kazılarının kapanması ve asfaltlanması ile çalışmalarını sınırlandırmayan Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin en çok kullanılan 3 caddesini sil baştan yenileyecek. Tire Belediyesi bu çalışmaları İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütecek, koordineyi Tire Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü sağlayacak. İlçe merkezinden Selçuk yoluna bağlanan iki caddede (Ortaokul ve Sabunhane Caddeleri) ve 4 Eylül Mahallesi Fatih Caddesi’nde önce alt yapı çalışmaları, sonra üst yapı çalışmaları tamamlanacak ve yenileme çalışmaları bitmiş olacak.