Eskioba Okulu’na Belediye Eli Değdi

Eskioba Köy Okulu’na belediye eli değdi. Sadece Eskiobalı çocukların değil çevre köylerde(Mahallelerde) bulunan çocukların da okuduğu okul İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi tarafından deyim yerindeyse yeniden yapıldı. Belediye elinin değdiği okul eski görünümünden uzaklaşarak yepyeni bir hale büründü.

İç ve dış cephe boyalarının, çatı tamiratı, peyzaj çalışmaları ve çevre temizliğinin Tire Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirildiği okulun; basketbol ve voleybol sahaları, kilit taş ve bordür uygulamaları ise İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı.

Bu çalışmaları yerinde görmek için Eskioba Mahallesi’ne giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek öğrenciler tarafından sevinç gösterileri ile karşılandı. Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenci velileri her iki başkana teşekkür ettiler. Başkan Kocaoğlu ve Başkan Çiçek eğitime verdikleri öneme dikkat çekerek, okulların yardıma ihtiyaç duydukları her zaman yanlarında olacaklarını ifade ettiler.