Kurum Kazıları Asfaltlanmaya Devam Ediyor

Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe merkezinde bulunan kurum çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarda yol tamirat ve asfalt yamama çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, ilçe merkezinde İZSU, TEDAŞ, İZMİRGAZ başta olmak üzere birçok kurumun alt yapı çalışması yaptığı yerlerde yama ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe merkezinde bulunan mahallelerde alt yapı çalışmaları ile kazılan ve bozulan yollar tek tek yama asfaltla kapanıyor.

Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü son bir hafta içerisinde Fatih, Hürriyet, Atatürk ve Dört Eylül Mahallelerinde kilit taş tamir ve asfalt yamama çalışmalarına hız verirken, mahalle statüsüne dönüşen köylerde de İzmir Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak çalışmalarını sürdürüyor. Küçük Menderes’e dökülen Peşrefli Kızılyar ve Şirkef Çayı’nda dere ıslahı ve dere yatağı genişletme çalışmaları devam ediyor.

İlçemiz Sabunhane Caddesi hakkında da açıklamalarda bulunan müdürlük yetkilileri, kurum çalışmaları nedeniyle bozulan yolda yama çalışması yapıldığını, tüm kurum çalışmaları tamamlandıktan sonra cadde üzerinde üst yapı, kaldırım ve bordür çalışmalarına başlanılacağını ifade ettiler.