Tire Belediyesi Bayındır Çiçek Festivali’ne Katıldı

Tire Belediyesi tarafından Bayındır 20.Uluslararası Çiçek Festivali'nde ilçenin tanıtımı için açılan stant yoğun ilgi gördü.

Bayındır Belediyesi üst köşesinde 41 numaralı stantta ziyaretçiler ile buluşan Tire Belediyesi personeli vatandaşlara Tire Üretim Pazarlama Kooperatifi’nin (TÜPAK) ürünlerinden ikram etti. Ziyaretçilere ilçenin tarihi yapıları, doğal güzelliği, gezilebilecek yerleri ve yemek kültürü broşürlerle tanıtılırken, TÜPAK ürünleri zeytin, zeytinyağı ve karadut reçeli ikram edildi.

Bayındır Çiçek Festivali hakkında açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler: "Yıllar önce yerel tarzda çok az sayıda stantla açılan şenlik zamanla uluslararası festival haline gelmiştir. Bu bağlamda emeği geçenleri kutluyorum. Biz de Tire Belediyesi olarak festivale katkı sağlamak istedik. Belediye personelimiz büyük özveri ile ilçenin tanıtımı için çalıştılar. Onlara çok teşekkür ediyorum." dedi.