Emniyet ve Basın Dostluk Maçında Bir Araya Geldi

Her zaman yaşanan adli olayların ardından olay yerinde bir araya gelen polis memurları ile basın mensupları bu sefer halı sahada buluştu. Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle organize edilen dostluk futbol karşılaşması önceki akşam Tire Evren Halı Saha Tesislerinde oynandı. Oldukça heyecanlı ve neşeli bir ortamda geçen, dostluk ve beraberlik ruhunun hakim olduğu karşılaşmayı Tire Polisi takımı “13-9” kazandı.

Karşılaşmayı 5 yıl boyunca ilçemizde görev yapan Güzelbahçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Emre Davutoğlu, CHP İlçe eski Başkanı Şenol Sardoğan ve çok sayıda vatandaş izledi.

‘TİRE POLİSİ’ MAÇI KAZANDI

Dostluk maçı olsa da çekişme ve kıyasıya mücadelenin üst seviyede olduğu karşılaşmada Emniyet Müdürü Engin Tetik, Tire Polisi takımının kaptanı olarak sahaya çıktı. Karşılaşma öncesi birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. Basın mensupları karşılaşma öncesi Tire Polisi takımına onları duygulandıran ve gururlandıran bir hediye verdi.

ŞEHİT FETHİ SEKİN’İN FOTOĞRAFI HEDİYE EDİLDİ

İzmir’de Adliye’yi hedef alan hain terör saldırısında şehit olan, kendini feda ederken çok sayıda insanın hayatını kurtaran polis memuru Fethi Sekin’in çerçeveli fotoğrafı, basın mensupları adına Şeref Şenki tarafından Emniyet Müdürü Engin Tetik’e takdim edildi. Müdür Tetik, verilen hediyenin çok anlamlı olduğunu belirterek teşekkür etti. Karşılaşma öncesi halı sahaya gelen Tire Emniyeti’nin önceki Müdürü Fatih Kiremitçi, eski mesai arkadaşlarına ve basın mensuplarına başarılar diledi.