Tire Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun Yılsonu Hazırlığı Sürüyor

Tire Belediyesi Tiyatro Topluluğu Küçük Yaş grubu yılsonu gösterime sunacakları iki farklı çocuk oyunu için provalarına devam ediyor.

Ekim ayından itibaren eğitime başlayan kursiyerler aldıkları eğitimin bir meyvesi olarak kendilerini tiyatro sahnesine taşıyacak. Farklı okullardan farklı öğrencilerin toplandığı 33 kişilik ekip Dündar Ta-şal eğitmenliğinde dostluğu, sevgiyi, yardımlaşmayı, paylaşmayı, em-pati kurmayı anlatan oyunları ile izleyenleri hem eğlendirmeyi hem de tiyatronun öğretici yönünü kullanarak bu duyguları aşılamayı amaçlıyor. Provalarda profesyonel oyuncular gibi tam bir ciddiyet gösteren ekip Atatürk'ün de söylediği gibi ''Geleceğin bir gülü, yıldızı, parıltısı'' olmak için büyük adım atıyorlar.

Çalışmalarla ile ilgili açıklamada bulunan Dündar Taşal:“Tire Bele-diyesi Tiyatro Topluluğu büyük yaş grubu ile katıldığımız yarışmadan İzmir birincisi olarak döndük. Bu şimdi gözüken başarımız; fakat ileride bu başarının sürekli hale gelmesi için geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza şimdiden gereken ilgiyi göstermeye çalışıyoruz. Tüm güzelliklerin bulunduğu Tire'de tiyatro da var demek için, çocuklarımızın gelişimi için çalış-maya devam edeceğiz. Sağladığı imkânlardan ve bize verdiği destekten dolayı Başkanımız Sayın Tayfur Çiçek'e tekrar tekrar teşekkür ediyorum.”