Kurum Kazıları Asfaltlanıyor

Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe merkezindeki çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, ilçe merkezinde İZSU, TEDAŞ, İZMİRGAZ başta olmak birçok kurumun alt yapı çalışması yaptığı yerlerde yama ve asfaltlama çalışmalarına başladı. Atatürk, Fatih ve Hürriyet Mahallelerinde alt yapı çalışmaları ile kazılan ve bozulan yollar tek tek yama asfaltla kapanıyor. Müdürlük yetkililerinden yapılan açıklamada bazı cadde ve sokaklarda farklı kurumların alt yapı çalışmaları olduğundan, hepsi tamamlanmadan asfalt ya da yama yapılamadığı, bu yüzden bazı çalışmaların uzun sürdüğü ifade edildi. Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sadece yama çalışmaları ile kalmayıp, Hürriyet Mahallesi'nde toprak olan Kuğu Sokak ve Adnan Menderes Mahallesi'nde Faik Topluoğlu Bulvarı ve General Nahit Tunaşer Caddesi arasında kalan toprak yolu da tamamen asfaltladı.