Gökçen'deki Zafer Meydanı Silbaştan

Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Gökçen Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor.6360 Sayılı Bütünşehir Yasası ile kapatılarak ilçemize bağlı mahalleye dönüşen Gökçen Beldesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 2014 yılından bu yana yol, sokak, cadde, süs havuzu, alt yapı, asfalt ve bordür döşeme gibi birçok hizmetin verildiği Gökçen'de şimdi de meydan çalışmasına başlandı.Gökçen Mahallesi'nin güney mevkiinde bulunan Zafer Meydanı'nda çalışmalar başladı. İlk olarak meydanda bulunan ve kullanılmayan eski trafo binası yıkıldı. Çevre düzenlemesinin ardından peyzaj çalışması ve ışıklandırma yapılacak. Çalışmalar tamamlandıktan sonra Gökçen Zafer Meydanı adına yakışır bir şekilde Gökçelilerinin hizmetinde olacak.