Tire'ye Sirk Geldi

Türkiye'nin İlk Sirki Avrasya, Sadece 2 Gün İçin Tire'ye Kuruldu

Tire Belediyesi’nin katkılarıyla, 01-02 Nisan Cumartesi ve Pazar Günü Tire İstasyon Mevkii’ne kurulan  dev sirk çadırında gösterilerini sunan Avrasya Sirki, “Somut Olmayan Kültürel Miras kapsamındaki” seyirlik sanatların yanı sıra, akrobasi ve yüksek hava gösterileri ile özellikle çocukların ve ailelerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Tire Belediyesi'nin katkılarıyla ilçemize getirilen Türkiye'nin ilk sirki, Cumartesi ve Pazar günü, saat 13.00'de, 14.30'da, 16.00'da, 17.30'da ve 19.00'da hem çocuklar hem de büyükler için çok eğlenceli gösterilere ev sahipliği yaptı. Gösteriler, şehit ve gazi yakınlarına ve engelli vatandaşlarımıza ücretsiz olarak gerçekleştirilirken 400 adet bilet de Tire Belediyesi tarafından ücretsiz dağıtıldı.