18 Mart Şehitleri Saygıyla Anıldı

>Bundan tam 102 yıl önce 7 düvele ‘’Çanakkale Geçilmez’’ dedirten kahraman Türk askerleri onur, saygı ve şükranla anıldı.

18 Mart Şehitleri anma ve kutlama programı iki ayrı günde yapıldı. 17 Mart’ta Tire Kız Meslek Lisesi okul yönetimi tarafından organize edilen program sunulurken. 18 Mart sabahı resmi çelenk töreni ve şehitlik ziyareti yapıldı.

Resmi çelenk töreni ve şehitlik ziyaretine Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Geliş, Askerlik Şube Başkanı Per. Yüzbaşı Adem Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Engin Tetik, Jandarma Bölük Komutanı Jan. Yzb. Emre Davutoğlu, ilçe protokolü, şehit ve gazi yakınları katıldı. Resmi çelenk töreni sonrası Tire Asri Kabristanlığı’nda bulunan şehitlik ziyaret edildi. İlçe Müftüsü Şaban Şağdan tarafından yapılan duayla anma töreni sona erdi.