Tire’nin En Büyük Üretim Yolunda Çalışmalar Devam Ediyor

HER ŞEY ÜRETİCİLER İÇİN

Tirelilerin en büyük üretim yolu olan Kazantepe ve Ödemiş Kavağı’nı Kahrat’a bağlayan yolda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Tire Belediyesi koordinesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol daha tamamlanmadan üreticinin yüzünü güldürdü. Yazın tozdan, kışın ise çamurdan dolayı tüm işleri aksayan üreticiler daha şimdiden tarlalarına rahat ulaşmanın keyfini yaşıyor. Ekipler tarafından önce genişletilen yola daha sonra alt yapı dolgu malzemesi dolduruldu. Silindirle düzleştirilen yolun şarampolleri de oluşturuldu. Önümüzdeki günlerde yağmur suyu geçişleri için büz ve bakslar da yerleştirilecek. Kazan Tepe, Ödemiş Kavağı ve Kahrat yolu ve bu yola bağlanan tüm üretim yolları Mayıs ayı itibariyle asfaltlanmaya başlayacak.