Tüpak ve Kadın Danışma Merkezi 8 Mart'ta İzmir'de

Tire Üretim ve Pazarlama Kooperatifi (TÜPAK) İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerinde İzmir'de kadınlarla buluşacak.

Kültür Park içerisinde 08-11 Mart tarihleri arasında stant açacak olan TÜPAK ziyaretçilerine zeytin, zeytinyağı ve turunç reçelinden sunum yapıp talepte bulunanlar için satış yapacak. 8 Mart etkinlikleri kapsamında Tire Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Tire Kadın Danışma Merkezi üyeleri de İzmir'de diğer kadın kuruluşları ile buluşacak. Candan Erçetin ve Kardeş Türküler Topluluğu'nun konser vereceği etkinlikler için İzmir Büyükşehir Belediyesi katılmak isteyen Tireli vatandaşlarımız için de ücretsiz servis temin edecek.

TÜPAK'TAN FİRMALARA ÖZEL AMBALAJLI ÜRÜN

Tireli üreticilerin zeytin ve zeytinyağlarını tüketicilerle buluşturmak için çalışmalarına devam eden TÜPAK sektörde farklı bir uygulama başlattı.

İlçede bulunan önemli firmaların yetkilileri ile buluşan TÜPAK yöneticileri özel ambalajlı ürünler yapmaya başladı. Anlaşma sağlanan firmalara özel olarak ambalajlı ürünler hazırlanmaya başlandı.

Firmaların özel logosunu taşıyan ürünler, anlaşmalı kuruluşlara teslim edilmeye başlandı. Firmalar bu ürünleri personeli ve özellikle müşterilerine hediye etmek için kullanacak.