Tire Şehir Sineması'nda Rekor

Tire Belediyesi Şehir Sineması'nda bir ilk yaşandı. İlk defa bir film 10.000 izleyici rakamına ulaşırken bu da Tire Belediyesi Şehir Sineması tarihine geçmiş oldu.

Fragmanı bile internet üzerinden milyonlarca tıklanan Recep İvedik 5 filmi yayınlanmaya başladığından bu yana 10.000 izleyici rakamına ulaştı. Şahan Gökbakar'ın yazdığı ve oynadığı, Togan Gökbakar'ın yönettiği Recep İvedik 5 filmi Tire Belediyesi Şehir Sineması'nda tüm zamanların en çok izlenen filmi oldu ve kırılmadık rekor bırakmadı. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü itibariyle 10.000 kişi ile Tire Belediyesi Şehir Sineması'nda ikinci, haftalar sonunda da en çok izlenen film oldu. Recep İvedik 5 filminin gösterimi talebin çok olması sebebiyle 2 hafta daha uzatıldı.