Tire Çiçeklendi

Doğanın en güzel varlıklarından biri olan, bulundukları her ortamı güzelleştiren çiçekler, Tire'nin meydan ve sokaklarını da güzelleştirmeye başladı.

Tire Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde yer alan park, bahçe, kaldırım ve yollarda farklı tür ve renklerdeki çiçekler dikilmeye başlandı. Dikilen çiçekler bulundukları alanlara güzellik katmakla kalmayıp yaydığı mis kokularla da Tirelilere pozitif enerji vermiş oldu. Belediye Hizmet Binası önü ve Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere çeşitli alanlara 1000 adet sümbül dikilirken, İnönü Bulvarı'na ise 2500 adet hercai dikimi yapıldı. İlçemizle özdeşleşen 20.000 lale ise şehir görünüşüne estetik katmak amacıyla başta hastane kavşağı olmak tüm meydan ve parklarda dikilmeye başlandı.

İlçemizde baharı tam anlamıyla yaşatmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Tire Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinden yapılan açıklamada ise geçtiğimiz aydan bu yana devam eden şehir içi yol ve kaldırımlarda 500'e yakın farklı türde fidan dikimi yapıldığı ifade edildi.