Tire Belediyesi Tiyatro Topluluğu İzmir'in Yıldızı Oldu

Tire Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği    '' Hayallerini Sahneye Taşı'' adlı kısa oyun yarışmasında Melekler ve Şeytanlar Grubu, Mavi Sanat Topluluğu, Altı Üstü Temaşa Topluluğu'nu geçerek İzmir birincisi oldu.

Tireli lise çağındaki gençlerin senaryosunu yazdığı ve oynadığı ''DÖNGÜ'' isimli oyun tüm izleyenlerden tam not aldı. Oyunun reji, sahne tasarımı ve yönetmenliğini Dündar Taşal yaptı. Işık operatörü Abdullah Demirtaş oldu. Ayrıca senaryonun yazım aşamasında sosyoloji danışmanı olarak Aslı Çağırgan görev aldı. İkinci etap olarak Tire Belediyesi Tiyatro Topluluğu, İzmir'i, Ege bölgesindeki yarışmada, birinci olduğu için temsil edecek.

Tire Belediyesi Tiyatro Topluluğu aldıkları ödülü Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'le paylaşıp Başkan Çiçek'i makamında ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çekildiler.