Süs Havuzlarının Bakımına Başlandı

Tire Belediyesi bahar aylarının yaklaşmasıyla birlikte ilçedeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Kış mevsiminin sona erip bahar aylarının başlayacağı bu günlerde Tire Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki havuz bakım ekibi ilçe genelinde bulunan tüm havuzları tek tek temizlemeye başladı. Gökçen Efe Meydanı, Orta park, Faik Tokluoğlu Bulvarı'ndaki havuzlar başta olmak üzere ilçedeki tüm süs havuzlarının bakım ve temizliğine başlandı.

Havuzların, daha temiz olması ve şehir görünümüne estetik katması amacıyla bakım ve temizliğine başlandığını belirten Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri yaklaşan bahar ve yaz aylarında ilçe genelindeki tüm süs havuzlarında periyodik olarak bakımların devam edeceğini ifade etti.