Tire 1922 Dardenel’i Eli Boş Gönderdi

Yeni Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde ilk galibiyetini alan Tire 1922’yi zafere taşıyan golleri 28’de Hakan Yağmurkaya ve 67’de Güner kaydetti.

Karşılaşmayı Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Emre Davutoğlu, Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi ve 3000 civarında Tireli izledi.

Geçen hafta Derincespor ile 1-1 berabere kalan Tire 1922, yeni Teknik Direktörü Mesut Toros yönetiminde çıktığı ikinci resmi maçında galibiyetle tanıştı. Güçlü rakibi Dardanelspor’u 2-1 ile geçen kırmızı beyazlılar 90 dakikanın sonunda bayram yaptı. Bir gol atan bir golde de katkısı bulunan Güner Okay sahanın yıldızı oldu. Son derece zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmaya  konuk ekip Dardanelspor hızlı başladı. Henüz 2’nci dakikada, Ufuk’un ceza sahası önünden savurduğu sert şutu kaleci Ömer yatarak önledi. 8’de, Furkan Tuşik’in şutunda kaleci Ceyhun’dan dönen topu müsait pozisyonda olmasına rağmen Hakan Yağmurkaya filelere gönderemedi. 28’de, Güner’in sağ çaprazdan çektiği sert şut kaleci Ceyhun’u geçip, üst direkten döndü, altı pasta  topu önünde bulan Hakan Yağmurkaya fileleri havalandırmakta güçlük çekmedi 1-0. 32’de, Melih’in vuruşu üstten auta gitti.

GÜNER GÖZ DOLDURDU

51’de, kaleci Ömer’in kısa düşen degajında topu önünde bulan Uğur, yüzde yüzlük net gol pozisyonundan yararlanamadı. Dardanelspor’da Mertcan’ın yerine oyuna giren Fırat 56’da skora denge getirdi. Dardanelspor kontra atağında topla buluşan Fırat düzgün bir vuruşla kaleci Ömer’i mağlup etti 1-1. 67’de, kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen günün başarılı ismi Güner şık bir vuruşla karşılaşmada son sözü söyledi 2-1.

YASİN AVCI AYLAR SONRA TARAFTARIN ÖNÜNE ÇIKTI

Bir önceki teknik heyetle yaşanan sıkıntı nedeniyle ligin ilk maçları hariç kadroda yer almayan Yasin Avcı aylar sonra Tire seyircisinin önüne çıktı. Yasin Avcı taraftarların yoğun alkışları eşliğinde oyuna sonradan dâhil oldu.