Tire 1922’den Kaymakam Tanrıseven’e Ziyaret

Tire 1922 Spor Kulübü Başkanı ve Teknik Heyeti, Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven, Tire 1922’nin hakkının üst ligler olduğunu söyledi.

Tire 1922 Spor Kulübü, Tire Kaymakamlığı’na atanan Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. Spor Kulübü Başkanı Mutlu Sarayköylü, Kaymakam Tanrıseven’den destek istedi.

“SPORUN İÇİNDEN GELEN BİR KAYMAKAMIMIZ OLDUĞU İÇİN ŞANSLIYIZ”

Tire 1922 Spor Kulübü Başkanı Sarayköylü, Kaymakam Tanrıseven’in sporun içinden gelen bir kişi olduğunu belirterek öyle bir Kaymakam’a sahip oldukları için ilçe olarak şanslı olduklarını söyledi.

Başkan Sarayköylü, “Tire Kaymakamı’nın Diyarbakırspor kulübünde başkanlık yapmış ve geçen sezon Alanyaspor’un Süper Lig’e çıkmasında ciddi emek sarf ettiğini biliyoruz. Sayın Kaymakamımızdan takım olarak destek bekliyoruz” dedi.

TANRISEVEN “TİRE1922’NİN HAKKI ÜST LİGLER”

Kaymakam Tanrıseven, kendisinin daha önce Batman Petrolspor takımında lisanslı futbolcu olarak yer aldığını ve Kaymakamlık mesleği boyunca sürekli sporla iç içe olduğunu belirterek Tire 1922’ye de gerekli desteği vereceklerini belirtti. Kaymakam Tanrıseven şunları kaydetti:

“TİRE’YE 3. LİG YETMEZ”

“Tire’de ciddi bir spor potansiyeli var. Özellikle UEFA kriterlerine uygun stadın yapımı devam ediyor. Tire’ye 3. Lig yetmez. Yeni stadımızla üst liglerde mücadele etmek Tire’ye yakışır. Biz de elimizden gelen desteği takımımıza vereceğiz.”