Emekli Öğretmenden Gökçen’e 2. Okul

Hayırsever emekli öğretmen Hüsamettin Bayındır ilçemize bağlı Gökçen Beldesi’nde 7 derslikli okul yaptırdı. Binanın plan tadilatı, çevre düzenlemesi ve temizlik işleri Tire Belediyesi tarafından yapıldı.

Okulun açılışında konuşan hayırsever emekli öğretmen Hüsamettin Bayındır ‘’Okulumuzun yapım aşamasında bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’e teşekkür ediyorum. Belediyemizin yardımları olmasaydı biz bu işi bu kadar kolay halledemezdik’’ dedi.

Okulun açılış törenine İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Davutoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi  ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşma yapan İzmir Valisi Erol Ayyıldız, hayırsever emekli öğretmen Bayındır’a teşekkür etti. Ayyıldız, “Yaptığınız işle bir ve bütün olursanız başarılı olursunuz. Bunun en güzel örneğini hayırsever öğretmenimiz bizlere gösterdi. Burada eğitim gören çocuklarımız yarının büyükleri olacak. Sadece İzmir’de değil, Türkiye’nin neresinde olursa olsun eğitime destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.